Beğendiğiniz Müzikleri , Albümleri Müzik Marketlerden Alınız
Sitemizdeki Videolar Sadece Tanıtım Amaçlıdır..

Diyanet 4/B Sözleşmeli Personel Alımı




Diyanet İşleri Başkanılığının 23 Aralık 2010 tarihinde ilan edilen Duyuru'suna göre, daha önce yapılan sınavlar sonucu boş kalan kontenjanlar için yeniden sınav yapılacak.
Diyanet İşleri Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan söz konusu Duyuru’su aşağıdaki şekildedir.

DUYURU

6002 sayılı Kanun gereğince, vekil İmam-Hatip ve vekil Müezzin-Kayyım olarak görev yapan personelin, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak istihdamı amacıyla yapılan sınava 3149 kişi müracaat etmiş, bunlardan sözlü-uygulamalı sınavda başarılı olanlar boş kontenjanlara yerleştirilmeye hak kazanmıştır.

Boş kalan kadrolara, gerekli istihdamın sağlanması amacıyla, zikredilen sınava başvurusu kabul edilip müftülüklerce onaylanmış ancak, çeşitli mazeretleri sebebiyle sınava katılamayanlar ile sınava katılıp yerleşmeye hak kazanamayan adaylar tekrar sınava çağrılacaktır.

Anılan sınava çağrılacak adayların, sınav tarih ve yerleri Diyanet İşleri Başkanlığı web sayfasında bulunan ve memurvadisi.com sitesi içerinde bulunan Personel Hizmetleri alanında ilan edilecek ve aynı tarihten itibaren “Sınav Giriş Belgesini” de aynı siteden alacaklardır.


Personel Dairesi Başkanlığı”

İlgilenen vatandaşlarımız, bu Duyuru ile ilgili ayrıntılı bilgilere Diyanet İşleri Başkanlığının resmi internet sitesinden (http://personelweb.diyanet.gov.tr/personel/) ulaşabilirler.

www.memurvadisi.com
www.memurolmak.blogspot.com
Bütün konulara üye olmadan yorum yapabilirsiniz.Her Haberin Altında Etiketler diye bir bölüm vardır.Bu Etikete Tıklayarak o konuya benzer diğer başlıklara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu Haberi Payşamak İsterseniz Aşağıdaki Linkin Üzerine Gelin Açılan Ekranda İstediğiniz Siteyi Seçebilirsiniz.


0 yorum:

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz 'uyar ve kaldır' prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, yorum yapma yoluyla bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler doğrultusunda içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
 
 
 
 
Bu Blog Yakup Güler Tarafından Hazırlanmıştır Full Dinle