Beğendiğiniz Müzikleri , Albümleri Müzik Marketlerden Alınız
Sitemizdeki Videolar Sadece Tanıtım Amaçlıdır..

denizbank iş başvurusu ,





Denizbank, 2011’de 80 yeni şube açıp 1.300 kişiyi işe alacak...

Geçtiğimiz günlerde Dexia Grubu’nun Yönetim Komitesi üyeliğine getirilen Hakan Ateş, 2011’de Türkiye’de ekonomik büyümeyi finanse edecek en önemli mekanizmanın yine bankacılık sektörünün olacağını söyledi. Bu yıl yüzde 7-8 arasında büyüyen ekonominin 2011’de de yüzde 5-6 aralığında bir büyüme performansı göstereceğinin altını çizen Ateş, enflasyonun yüzde 5-6 aralığına gerileyeceğini, kısa vadeli faizler gerilerken, uzun vadeli faizlerin de daha yatay seyredeceğini söyledi.

.Bugün itibarıyla yaklaşık 9 bin 500 çalışanımız var, 2011’de çalışan sayımızı 10 bin 800’e çıkarmayı planlıyoruz. Bilindiği üzere tarıma verdiğimiz önemin önemli bir göstergesi olarak Denizbank bu yıl tarım yatırım anlayışını lanse etti. Sektörde bir ilk olan Üretici Kart’ımızı kullanan müşteri sayımız 260 bini geçti.”

.Denizbank online iş başvurusu yapmak için tıkla.


0 yorum:

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz 'uyar ve kaldır' prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, yorum yapma yoluyla bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler doğrultusunda içerikler sitemizden kaldırılacaktır.
 
 
 
 
Bu Blog Yakup Güler Tarafından Hazırlanmıştır Full Dinle